Βρίσκεστε εδώ: Αρχική / Έλεγχος Βάρους / PRO - CLA EFFECT 120caps - BODYRAISE
PRO - CLA EFFECT 120caps - BODYRAISE

PRO - CLA EFFECT 120caps - BODYRAISE

PDF
Ο αποτελεσματικότερος συνδυάσμός ProCLA + L-καρνιτίνης. Συσκευασία 120 κάψουλες.
BODYRAISE Αξιολόγηση: Δεν αξιολογήθηκε ακόμη
Τιμή:
Αρχική Τιμή: 25,40 €
Ποσό ΦΠΑ: 4,75 €
Τιμή πώλησης: 25,40 €
48h.gif

Το ProCla Effect της BodyRaise συνδυάζει ProCla + L-καρνιτίνη.
Το ProCla Effect είναι το νέο συμπλήρωμα από την BODYRAISE που συνδυάζει 2 τύπους φυσικής απώλεια βάρους με άριστα αποτελέσματα. Θα μεγιστοποιήσει την απώλεια βάρους με τον πιο υγιεινό τρόπο για το σώμα. Είναι μία διεγερτική φόρμουλα και μπορεί να καταναλωθεί από την πλειοψηφία των ανθρώπων .

Το CLA είναι ένα φυσικό συμπλήρωμα που μειώνει το σωματικό λίπος και τονίζει την μυϊκή μάζα. Το CLA μειώνει το μηχανισμό αποθήκευσης λίπους μέσω της απόφραξης ορισμένων ενζύμων που φθάνουν στα λιπώδη κύτταρα και ταυτόχρονα προάγει τη μετατροπή του λίπους σε ενέργεια.

Το CLA βοηθά να αποφευχθεί το φαινόμενο yo-yo (συνεχής αύξηση του σωματικού βάρους μετά από παραδοσιακές δίαιτες). Επίσης, λειτουργεί ως αντιοξειδωτικό που έχει θετικές επιπτώσεις στο ανοσοποιητικό σύστημα και στην μείωση της LDL (κακή χοληστερόλη).

Οι δράσεις του CLA στην καταπολέμηση του σωματικού λίπους είναι οι εξής :
Μείωση του συσσωρευμένου και απορροφήσιμου λίπος μετά από τα γεύματα με αναστολή της πρόσληψης λιποπρωτεϊνικής λιπάσης. Αυτό το ένζυμο διευκολύνει την είσοδο των τριγλυκεριδίων στα κύτταρα.

Αύξηση της χρήσης του λίπους του σώματος. Η διαδικασία αυτή λαμβάνει χώρα στα μιτοχόνδρια των μυϊκών κυττάρων, με CPT (παλμιτοϋλοτρανσφεράσης καρνιτίνης) διέγερση ενζύμου. Δεδομένου ότι το λίπος δεν έχει εισέλθει στο κύτταρο, θα κατευθυνθεί στον μυ μέσω του αίματος, όπου θα καεί.

Μείωση του αριθμού των λιποκυττάρων στο σώμα. Το CLA αναστέλλει τη διαφοροποίηση μεταξύ των προ-λιποκυττάρων και λιποκύτταρα.

Μια πρόσφατη μελέτη, επί χρονικό διάστημα ενός έτους, με 180 υπέρβαρους, γυναίκες και άνδρες έδειξε ότι η συμπλήρωση με 3,4 CLA, εκτός του ότι είναι ασφαλή, οδήγησε σε μείωση του 8, % του σωματικού λίπους, χωρίς μεταβολή του τρόπου ζωής ή των διατροφικών συνηθειών. Μια άλλη μελέτη που έγινε στη Σουηδία έδειξε την ικανότητα του CLA για μείωση κοιλιακού λίπους αναλυτικά. Μόνο σε 4 εβδομάδες, παχύσαρκοι άνδρες (με λίπος συγκεντρωμένο στην κοιλιακή χώρα), χωρίς να ακολουθήσουν οποιαδήποτε δίαιτα, έχασαν 2% του σωματικού τους λίπους. Το CLA μειώνει το σωματικό λίπος σε παχύσαρκα και υπέρβαρα άτομα. Σε άλλη μελέτη συμμετείχαν 60 άτομα, με διαφορετικές μερίδες του CLA, όπου παρατηρήθηκαν 5 διαφορετικές ομάδες. Μετά από 12 εβδομάδες θεραπείας μία σημαντική ποσότητα του λίπους του σώματος χάθηκε στις ομάδες που έλαβαν 3,4g και 6,8g CLA. Το συμπέρασμα της μελέτης ήταν ότι ακόμη και αν η μερίδα του CLA είναι 3,4g θα παρατηρήσετε μια αλλαγή στη μείωση του σωματικού λίπους.

Το ProCla περιέχει αποκλειστικά συζευγμένο λινελαϊκό οξύ, ένα πολυακόρεστο λιπαρό οξύ που προέρχεται από Καρδαμέλαιο (Carthamus tinctorius).

Τι είναι το CLA ;
Είναι ένα απαραίτητο λιπαρό οξύ που ονομάζεται συζευγμένο λινολεϊκό οξύ, από την οικογένεια ωμέγα 6 που υπάρχει στα γαλακτοκομικά προϊόντα, στο κρέας και σε ορισμένες φυτικές πηγές, για παράδειγμα, το φυτό safflower .
Το CLA είναι ένα μίγμα διαφορετικών ισομερών. Δύο από τα κύρια ισομερή CLA είναι παρούσα σε κάποια τρόφιμα και είναι ευεργετικά για την υγεία μας, ειδικά όσον αφορά τη βελτίωση της σύστασης του σώματος μας .
Σήμερα η τάση που οι άνθρωποι έχουν είναι η μείωση της κατανάλωσης κρέατος και λιπαρών. <ε τη διαδικασία της αποβουτήρωσης του γάλακτος, χάνουμε την πλειοψηφία του CLA, και μόνο μικρά ίχνη μπορούν να βρεθούν σε τρόφιμα. Έχει υπολογιστεί ότι οι Ευρωπαίοι καταναλώνουν περίπου 150-400mg/day, ποσά που κάτω από τη συνιστώμενη κατανάλωση που είναι ευεργετική για την υγεία μας.

L-καρνιτίνη
Η L-Carnitine είναι ένα αμινοξύ που βοηθά να μετατρέψει τα θρεπτικά συστατικά σε ενέργεια. Ουσιαστικά μεταβολίζει τα λιπιδία και καθιστά την μεταφορά των λιπαρών οξέων στα μιτοχόνδρια ευκολότερη, όπου η β-οξείδωση,ο κύκλος του Krebs και η οξειδωτική φωσφορυλίωση λαμβάνει χώρα. Η καρνιτίνη είναι, ως εκ τούτου, ένας εξολοθρευτής λίπους : συγκρατέι το λίπος που είναι σε κυκλοφορία και το τοποθετεί μέσα στο μιτοχόνδρια, όπου θα χρησιμοποιηθεί ως πηγή ενέργειας για την εξοικονόμηση γλυκογόνου. Κατά συνέπεια, η κύρια λειτουργία της καρνιτίνης είναι να βελτιώνει τη χρήση του λίπους, έτσι ώστε να ληφθεί περισσότερη ενέργεια.

Καρνιτίνη και Απώλεια Βάρους
Έχει αποδειχθεί ότι η καρνιτίνη ελαττώνει τη συσσώρευση λιπαρών οξέων στους ιστούς και το αίμα σε άτομα που πάσχουν από καρδιαγγειακά προβλήματα, χρόνιο αλκοολισμό ή ανεπάρκεια καρνιτίνης.
Σε αρκετές μελέτες, η θεραπεία με καρνιτίνη αύξησε τη χρήση των λιπαρών οξέων σε ανθρώπους και ζώα και αυτό βοήθησε στην μείωση του βάρους.

ProCla Effect Κύρια οφέλη :
    Μειώνει το σωματικό λίπος
    Μειώνει τη συσσώρευση λίπους
    Αποφεύγετε την απόκτηση βάρους μετά τη χρήση συμβατικης δίαιτης
    Αυξάνει τη χρήση του αποθηκευμένου λίπους ως ενέργεια
    Μειώνει τον αριθμό των λιποκυττάρων στο σώμα
    Τονίζει τον μυϊκό ιστό
    Βελτιώνει τη συνολική υγεία
    Αντιοξειδωτικό
    Βελτιώνει το ανοσοποιητικό σας σύστημα

Συσκευασία 120 κάψουλες.

bodyraise procla-effect-120-caps 1 facts

- Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης.
- Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας.
- Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.
- Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.

Share
Γνώμες πελατών
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Επωφεληθείτε από τις μοναδικές προσφορές μας!!!

satisfaction-guaranteed

paymentsmaestro-64 amex 512cod

Επικοινωνήστε μαζί μας

  • Κων. Καραμανλή 125, ΤΚ 54249 Θεσσαλονίκη
  • 2310 313000
  • 698 2143010

safe key  logo

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.