Βρίσκεστε εδώ: Αρχική / Προϊόντα / Pre-workout / Νιτρικά / DIPOTASSIUM PHOSHATE 250GR - MYPROTEIN

DIPOTASSIUM PHOSHATE 250GR - MYPROTEIN

PDF
Βοηθά στην βελτίωση της παραγωγής ATP
Μπορεί να βελτιώσει την αντοχή και το VO2max
Βοηθά στη ρυθμιση παραγωγής γαλακτικού οξέος
MYPROTEIN Αξιολόγηση: Δεν αξιολογήθηκε ακόμη
Τιμή:
Αρχική Τιμή: 23,50 €
Ποσό ΦΠΑ: 4,55 €
Τιμή πώλησης: 23,50 €
not_available.gif

Τα φωσφορικά συμπληρώματα έχουν χρησιμοποιηθεί για πολλά χρόνια από τους ελίτ αθλητές που επιθυμούν να βελτιώσουν την αντοχή τους, καθυστερώντας την κόπωση. Γενικά είναι πιο κατάλληλο για οποιονδήποτε εκτελεί συνεχή άσκηση άνω 30 λεπτών, το Di Φωσφορικό κάλιο είναι μια μορφή άλατος Φωσφορικού το οποίο αναγνωρίζεται για την υψηλή βιο-διαθεσιμότητα του.

Τα Φωσφορικά είναι γνωστό ότι παίζουν σημαντικό ρόλο στον μεταβολισμό της ενέργειας τόσο στην αερόβια και αναερόβια άσκηση. Τα Φωσφορικά χρησιμοποιούνται από το σώμα για να παράγουν ATP και CP τα οποία είναι και τα δύο πηγές εκρηκτικής ενέργειας. Βελτίωση της ικανότητας του σώματος να παράγει ATP και CP ενθαρρύνει τη μεγαλύτερη εκτέλεση των ισχυρών κινημάτων όπως το σπριντ και την άρση βαρών. Τα φωσφορικά άλατα χρησιμοποιούνται επίσης κατά τον σχηματισμό μιας ένωσης που ονομάζεται 2,3-διφωσφογλυκερικό (2,3-DPG), η οποία βοηθά στην απελευθέρωση του οξυγόνου από την αιμοσφαιρίνη στα μυϊκά κύτταρα σας. Μια έντονη παρουσία της 2,3-DPG βελτιώνει την παροχή οξυγόνου στους μύες που εξασκούνται, με αποτέλεσμα τη βελτίωση της VO2max και αερόβιας ικανότητας. Ο μεταβολισμός των λιπαρών και υδατανθράκων για ενέργεια μπορεί επίσης να βελτιωθεί μέσω της συμπλήρωσης των φωσφορικών αλάτων.

Μία από τις σημαντικές επιδράσεις των φωσφορικών συμπληρωμάτων είναι η ικανότητά του να ελέγξει την παραγωγή γαλακτικού οξέος. Το γαλακτικό οξύ είναι γνωστό για τη μείωση της φυσικής αντοχής κατά τη διάρκεια της άσκησης, έτσι μειώνοντας την επίδραση του γαλακτικού οξέος μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την αντοχή. Πέραν των μειωμένων επιπέδων του γαλακτικού οξέος, οι μελέτες έχουν επίσης δείξει ότι η συμπλήρωση με Φωσφορικά συμπληρώματα μπορεί να μειώσει τη βαθμολογία της αντιληπτής προσπάθειας (RPE) κατά τη διάρκεια της άσκησης. Όχι μόνο μπορεί το Di Φωσφορικό κάλιο έχουν μια βαθιά επίδραση στη φυσιολογία για την άσκηση, μπορεί επίσης να σας βοηθήσει ψυχολογικά - καθιστώντας την άσκηση πιο εύκολη.

Αφου τα Φωσφορικά μπορούν να βελτιώσουν το μεταβολισμό του λίπους για ενέργεια, ενώ μπορείτε να επωφελειθείτε από τη χρήση Di φωσφορικού κάλιου σε συνδυασμό με Ακετυλ L-Καρνιτίνη.

Κύριες Ωφέλειες
Βοηθά στην βελτίωση της παραγωγής ATP
Μπορεί να βελτιώσει την αντοχή και το VO2max
Βοηθά στη ρυθμιση παραγωγής γαλακτικού οξέος

Ως συμπλήρωμα διατροφής συστήνουμε την κατανάλωση 1g, 4 φορές την ημέρα με ίσα διαστήματα αναμεταξύ για τα καλύτερα αποτελέσματα.
Προσθέστε μισή MP μικρή κουταλιά (1g) στην προτιμόμενη από σας ποσότητα νερού ή χυμού και καταναλώστε αμέσως. Καλύτερα καταναλώστε με άδειο στομάχι

1 x ίση MP Πλαστική Κουταλιά (μικρή) ζυγίζει 2g (δεν συμπεριλαμβάνεται) .

Συστατικά
Αυτό το προϊόν είναι 100% Dipotassium Phosphate με τίποτα προστεθεμένο ή αφαιρεμένο

DIPOTASSIUM PHOSPHATE FACTS2

- Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης.
- Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας.
- Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.
- Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.

Share
Γνώμες πελατών
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Επωφεληθείτε από τις μοναδικές προσφορές μας!!!

satisfaction-guaranteed

paymentsmaestro-64 amex 512cod

Επικοινωνήστε μαζί μας

  • Κων. Καραμανλή 125, ΤΚ 54249 Θεσσαλονίκη
  • 2310 313000
  • 698 2143010

safe key  logo

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.