Βρίσκεστε εδώ: Αρχική / Προϊόντα / Pre-workout / Νιτρικά / SUPERPUMP MAX 640GR - GASPARI

SUPERPUMP MAX 640GR - GASPARI

PDF
SuperPump™ MAX - Το εκρηκτικό
GASPARI Αξιολόγηση: Δεν αξιολογήθηκε ακόμη
Τιμή:
Αρχική Τιμή: 38,90 €
Ποσό ΦΠΑ: 7,53 €
Τιμή πώλησης: 38,90 €
Παρακαλώ Επιλέξτε:
48h.gif

Αν σας ενδιαφέρει να αποκτήσετε δύναμη, καλύτερη απόδοση, να διατηρείτε άλιπη και μυώδη εμφάνιση ή να αυξήσετε την αντοχή, το SuperPump™ MAX περηφανεύεται για την ικανότητά του να ξεπερνά τις προσδοκίες σας. Το επιτυγχάνει τολμώντας τη νέα "συμπυκνωτική" τάση που σας προσφέρει την κατάλληλη δοσολογία μίας δραστικής σειρά συστατικών σε μία πραγματικά εκπληκτική φόρμουλα. Πόσα προεξασκητικά προϊόντα από αυτά που γνωρίζετε χρησιμοποιούν δόσεις γραμμαρίων των αναβολικών δυναμιτών l-λευκίνης, οξειδίου του αζώτου με την εισαγωγή l-σιτρουλίνης, l-ταυρίνης, του καταλυτικού υποδοχέα αμμωνίας l-ορνιθίνης - l-ασπαρτίνης, l-καρνιτίνης -l-τρυγικό άλας ή δραστικές προσθήκες όπως PEAK ATP®, Sustamine™, ή Oxytropis falcate; Στην ουσία, το SuperPump™ MAX είναι το μοναδικό. Αυτό το προϊόν δημιουργήθηκε για να μεταφέρει τις κατάλληλες δόσεις των συστατικών που χρησιμοποιήθηκαν σε κλινική έρευνα και αποδείχθηκε ότι αυξάνουν την αθλητική απόδοση και ανάκτηση. Έτσι δεν πρέπει να παρασκευάζονται όλα τα προϊόντα;

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, το προϊόν αντιτίθεται πλήρως στην παρασκευή των συμβατικών προεξασκητικών συμπληρωμάτων που στοχεύουν σε ψήγματα διέγερσης με την πρώτη δόση και τίποτα παραπάνω. Σε αντίθεση, ο Γενικός Διευθυντής της Gaspari Nutrition Rich Gaspari ήθελε το MAX να αποτελεί το απόλυτο προεξασκητικό προϊόν επειδή γνωρίζει καλά την πορεία ενός Επαγγελματία του Bodybuilding. Δεν θα μπορούσε να κάνει διαφορετικά. Δεν εκτινάχθηκε στα ύψη του επαγγελματικού bodybuilding με το τίποτα και τα προϊόντα του υιοθετούν την ίδια φιλοσοφία. Για το λόγο αυτό, το SuperPump™ MAX σύντομα θα αντιμετωπιστεί ως Φονικό Συμπύκνωμα. Μόλις το δοκιμάσει ο αθλητής και βγει στην αρένα του γυμναστηρίου, δεν θα αθληθεί ποτέ ξανά χωρίς αυτό. Για τους άπιστους σε αναζήτηση συμπυκνωμάτων, το SuperPump™ MAX θα κερδίσει την εμπιστοσύνη τους για ορισμένα συμπληρώματα που έχουν πραγματικά τα αποτελέσματα για τα οποία διαφημίζονται. Η Gaspari Nutrition θέλει να ξέρει τι είδους αθλητής είστε; Αν προπονείστε με το MAX, θα έχετε την απάντηση.

Τι κάνει το SuperPump™ MAX ;
Αυξάνει την Ικανότητα Αντοχής
Αντιμετωπίζει το Μυικό Πόνο και την Κόπωση
Ενδυναμώνει τα επίπεδα Οξειδίου του Αζώτου και την Αγγειοδιαστολή

Συχνές Ερωτήσεις
Ε: Τι εννοεί η Gaspari Nutrition όταν ρωτάει "Τι είδους αθλητής είστε";
A: Ας είμαστε ειλικρινείς, πηγαίνετε στο γυμναστήριο για να έχετε την καλύτερη εμφάνιση και πιέζετε τον εαυτό σας στο έπακρο. Δυστυχώς, ορισμένες εταιρείες υποτίμησαν την προεξασκητική αγορά με "συμπυκνωμένες" φόρμουλες που δεν σας βοηθούν πραγματικά να έχετε την καλύτερη εμφάνιση και να είστε καλύτερος αθλητής, απλώς σας "παραμυθιάζουν". Αυτό μόνο μπορείτε να περιμένετε από φόρμουλες μικρών δόσεων, γεμάτες διεγερτικά στοιχεία. Το SuperPump™ MAX μπορεί να σας βοηθήσει να γίνετε ο αθλητής που πάντα θέλατε να δείτε στον καθρέπτη, συνεπώς σας ζητάμε να ρωτήσετε τον εαυτό σας, ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΕΙΣΤΕ;

Ε: Ορισμένα προϊόντα διαφημίζονται ως "συμπυκνωμένα" και δεν χρειάζονται μεγάλη φόρμουλα για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες ενός αθλητή. Γιατί δεν ακολουθείτε αυτό τον τρόπο σκέψης;
A: Θέλουμε να σας δώσουμε το καλύτερο με συστατικά και δοσολογίες που πραγματικά ενισχύουν την απόδοσή σας, τη δύναμή σας, και αυξάνουν την άλιπη μάζα που βασίζονται στην επιστήμη, όχι σε φούμαρα. Αυτές οι "συμπυκνωμένες" φόρμουλες αποτελούνται ευρύτερα από διεγερτικές ουσίες με χαμηλές δοσολογίες συστατικών όπως η βήτα-αλανίνη και η άλφα κετογλουταρική αργινίνη (AAKG). Για παράδειγμα, η βήτα-αλανίνη έχει αποδειχθεί κλινικά ότι αποδίδει με 3, 2 γραμμάρια την ημέρα και πρέπει να χρησιμοποιείται πολλές φορές την ημέρα. Για το λόγο αυτό τη συμπεριλαμβάνουμε στο Anavite σε κλινικά ελεγμένη δοσολογία και όχι σε μειωμένη δοσολογία πριν την άσκηση δηλαδή καταναλώνεται μόνο τις ημέρες άσκησης. Η Άλφα Κετογλουταρική Αργινίνη πρέπει να χρησιμοποιείται στα 12 γραμμάρια την ημέρα για να έχει αποτέλεσμα ενώ αποδεικνύεται ότι δεν επιφέρει αποτελέσματα στα 4 γραμμάρια. Οι άλλες εταιρείες που χρησιμοποιούν συστατικά σαν αυτά σε "συμπυκνωμένες" φόρμουλες αποδίδουν σημαντικά μειωμένες δόσεις ενώ οι πληροφορίες τους βασίζονται σε έρευνα που δεν εφαρμόζεται καν στις φόρμουλές τους. Αυτό είναι παραπλανητικό και εκδηλώνεται στους ανυποψίαστους καταναλωτές. Το γλυκό δεν δένει. οπότε μην ξεγελιέστε!
Η Gaspari χρησιμοποιεί κλινικά ελεγμένες δόσεις σιτρουλίνης, κρεατίνης, τρυγικής καρνιτίνης, λευκίνης, κλπ. για να ανταποκριθεί στις ανάγκες σας, πρέπει να χρησιμοποιείτε τις σωστές δοσολογίες που συχνά δεν χωράνε σε ένα μεγάλο δοσομετρητή ή σε δόσεις 5-6 γραμμαρίων στα κοινά συμπυκνώματα.

Ε: Γιατί χρησιμοποιείτε τόσες βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία στη φόρμουλά σας;
A: Ορισμένα μεταλλικά στοιχεία χρησιμεύουν ως ηλεκτρολύτες που βοηθούν το σώμα να διατηρήσει τη σωστή μυική λειτουργία και ενυδάτωση κατά τη διάρκεια της άσκησης. Συστατικά όπως το μαγνήσιο, το ασβέστιο, το κάλλιο και το νάτριο είναι σημαντικά σε αυτή τη διαδικασία. Χρησιμοποιούμε τις καλύτερες μορφές ορισμένων Συμπλεγμάτων Βιταμίνης B όπως μεθυλκομπαλαμίνη (B12), εξανικοτινική ινοσιτόλη (B3), και 5-φωσφορική πυριδοξάλη (B6) για να διασφαλιστεί η κατάλληλη απορρόφηση. Αυτές οι βιταμίνες β είναι σημαντικές για το μεταβολισμό ενέργειας, τη σύνθεση των νέων κυττάρων όπως τα ερυθρά αιμοσφαίρια που μεταφέρουν οξυγόνο στους μύες σας και την αποκατάσταση των κατεστραμμένων κυττάρων για ενίσχυση της ανάκτησης.. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από κράμπες ή αφυδάτωση, έτσι δεν είναι; Θέλετε ενισχυμένη ανάκτηση, έτσι δεν είναι; Δεν θα βρείτε αυτά τα συστατικά στο κοινό συμπύκνωμα επειδή είναι ακριβά! Πως θα μπορούσαν να ξεχάσουν τους ηλεκτρολύτες; Μην αναλώνεστε σε προεξασκητικά συμπληρώματα που δεν σέβονται αυτούς τους βασικούς παράγοντες που είναι απαραίτητοι κατά τη διάρκεια της άσκησης και εξασφαλίζουν την αναγνώρισή σας ως καλύτερος αθλητής στο γήπεδο, το γυμναστήριο ή την παλαίστρα.

Σημείωση: Αν έχετε απορίες αναφορικά με τη χρήση του προϊόντος μας, σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε γιατρό ή διατροφολόγο. Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να ποικίλλουν ανάλογα με το άρωμα.
* Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.

Οδηγίες: Ως διατροφικό συμπλήρωμα, παίρνετε 1-3 μερίδες με περίπου 240-710 mL κρύου νερού ή χυμού (240 mL υγρού ανά μεζούρα) 30-40 λεπτά πριν την άσκηση. Σημείωση: Σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε το προϊόν για πρώτη φορά, παίρνετε μία (1) μεζούρα για τις πρώτες 2 ή 3 προπονήσεις προκειμένου να επιτρέψετε στο σώμα σας να αφομοιώσει κατάλληλα το υψηλό περιεχόμενο διατροφικών στοιχείων του προϊόντος. Να χρησιμοποιείται αποκλειστικά και μόνο τις ημέρες άσκησης. Προσοχή: Άτομα με ευαισθησία στην καφεΐνη ή άλλες διεγερτικές ουσίες πρέπει να ξεκινήσουν χρησιμοποιώντας μία (1) μεζούρα την ημέρα πριν την άσκηση για να δοκιμάσουν την ανοχή τους τις πρώτες 2-3 ημέρες. Μην υπερβαίνετε ποτέ και σε καμία περίπτωση τις τρεις (3) μεζούρες. Για να αποφύγετε την αϋπνία, μην παίρνετε το προϊόν έως και 4 ώρες πριν από το νυχτερινό ύπνο. Αποφύγετε την κατανάλωση πρόσθετων διεγερτικών ουσιών κατά τη διάρκεια λήψης του προϊόντος. Θα παρατηρήσετε αξιόλογες επιδράσεις από την πρώτη κιόλας προπόνηση. Ωστόσο, το προϊόν πρέπει να καταναλώνεται κάθε ημέρα άσκησης για να αποδώσει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Σε συνδυασμό με κατάλληλο πρόγραμμα άσκησης και διατροφή πλούσια σε πρωτεΐνες και υδατάνθρακες, μπορεί να βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων εμφάνισης, δύναμης και ενέργειας. Τα αποτελέσματα σε κάθε άτομο ποικίλλουν ανάλογα με τη γενετική προδιάθεση και το βάρος σώματος. Καταναλώνετε τουλάχιστον 1 γαλόνι (περίπου 3,79 L) νερού την ημέρα. Οι περισσότεροι θα αισθανθούν τις θεαματικές επιδράσεις στην πνευματική συγκέντρωση, την ενέργεια και τη διόγκωση εντός 15 λεπτών από την κατάποση ενώ άλλοι εντός 15-45 λεπτών από την κατάποση. Αυτές οι επιδράσεις έχουν την τάση να γίνονται σταδιακά εντονότερες μερικά λεπτά αργότερα. Η μέγιστη δραστικότητα αυτού του προϊόντος και η μέγιστη αιμάτωση επιτυγχάνονται 1-6 ώρες μετά τη λήψη.

Προειδοποιήσεις:
Συμβουλευτείτε γιατρό πριν την κατανάλωση του προϊόντος, εάν δε γνωρίζετε την τρέχουσα κατάσταση της υγείας σας ή αν αντιμετωπίζετε προϋπάρχουσα ιατρική κατάσταση συμπεριλαμβανομένων χωρίς περιορισμό: υπέρταση ή υπόταση, καρδιακή αρρυθμία, εγκεφαλικό επεισόδιο, καρδιακή, ηπατική ή θυρεοειδική νόσο, άγχος, κατάθλιψη, επιληπτικά επεισόδια, ψυχιατρική νόσο, διαβήτη, κακοήθη αναιμία, δυσκολία στην ούρηση λόγω μεγέθυνσης προστάτη ή αν λαμβάνετε αναστολείς ΜΑΟ ή άλλα φάρμακα. Μην το χρησιμοποιείτε εάν είστε έγκυος ή θηλάζετε. Διακόψτε τη χρήση του προϊόντος και συμβουλευτείτε το γιατρό σας σε περίπτωση που εκδηλώσετε υπερβολική υπνηλία, τρέμουλο, ναυτία, ζάλη, νευρικότητα, υπερίδρωση, κεφαλαλγίες ή αίσθημα παλμών. Προορίζεται για χρήση αποκλειστικά από υγιείς ενήλικες. Δεν προορίζεται για χρήση από άτομα ηλικίας κάτω των 18 ετών. Ο χρήστης αναλαμβάνει όλους τους κινδύνους, τις ευθύνες ή τις συνέπειες που απορρέουν από τις δοκιμασίες ανίχνευσης ουσιών. Φυλάξτε το μακριά από παιδιά. Φυλάξτε το σε δροσερό, στεγνό μέρος, μακριά από το άμεσο ηλιακό φως. Μόνο για κατοίκους της Πολιτείας της Καλιφόρνια: αυτό το προϊόν περιέχει ένα χημικό συστατικό που είναι γνωστό στην Πολιτεία της Καλιφόρνια ότι προκαλεί συγγενείς ανωμαλίες ή άλλες βλάβες αναπαραγωγής. Αυτές οι πληροφορίες δεν έχουν αξιολογηθεί από τη Διεύθυνση Τροφίμων και Φαρμάκων. Αυτό το προϊόν δεν προορίζεται για τη διάγνωση, την αντιμετώπιση, τη θεραπεία ή την πρόληψη οποιασδήποτε νόσου.

Άλλα Συστατικά
Μαλτοδεξτρίνη, Κιτρικό Οξύ, Φυσικά και Τεχνητά Αρώματα, Μαλικό Οξύ, Πυρίτιο, Σουκραλόζη, Ακετοσουλφαμικό Κάλιο, Καρμινικό Οξύ κόκκινου χρώματος σε σκόνη (Χρώμα).

super-pump-max-640g

- Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης.
- Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας.
- Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.
- Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.

Share
Γνώμες πελατών
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Επωφεληθείτε από τις μοναδικές προσφορές μας!!!

satisfaction-guaranteed

paymentsmaestro-64 amex 512cod

Επικοινωνήστε μαζί μας

  • Κων. Καραμανλή 125, ΤΚ 54249 Θεσσαλονίκη
  • 2310 313000
  • 698 2143010

safe key  logo

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.