Βρίσκεστε εδώ: Αρχική / Προϊόντα / Πρωτεϊνες / 100% HI-PROTEIN STANDARD IMPROVED FLAVOR 2268GR - WIN
HI-PROTEIN STANDARD - WIN NUTRITION

100% HI-PROTEIN STANDARD IMPROVED FLAVOR 2268GR - WIN

PDF
100 % Hi-Protein Standard - Απλά η πιο οικονομική πρωτεΐνη στην αγορά.
WIN Αξιολόγηση: Δεν αξιολογήθηκε ακόμη
Τιμή:
Αρχική Τιμή: 35,00 €
Ποσό ΦΠΑ: 6,77 €
Τιμή πώλησης: 35,00 €
Παρακαλώ Επιλέξτε:
48h.gif

Η 100% Hi-Protein είναι η λύση για την ικανοποίηση των καθημερινών αναγκών σας σε πρωτεΐνη με τη βοήθεια της φόρμουλας παρατεταμένης απελευθέρωσης που αποτελείται από 5 διαφορετικούς τύπους πρωτεΐνης.

Η WIN Nutrition δημιούργησε την 100% Hi-Protein Standard με σκοπό να ικανοποιήσει τις ανάγκες επαγγελματιών αθλητών και αθλούμενων. Η 100% Hi-Protein Standard περιέχει ένα πατενταρισμένο μείγμα με πολλαπλή βαθμιαία απελευθέρωση, έτσι ώστε η αποδέσμευση της πρωτεΐνης να πραγματοποιείται για μεγάλο χρονικό διάστημα. Έτσι, αποφεύγεται η κατάσταση του καταβολισμού (απώλεια μυών) ενώ παρατείνεται το αίσθημα κορεσμού που αποτρέπει την πρόσληψη υπερβολικών θερμίδων.

Γιατί να καταναλώσετε πρωτεΐνη;
Οι μύες, τα ζωτικά όργανα και το ανοσοποιητικό σύστημα αποτελούνται από πρωτεΐνη. Άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών πρέπει να εξασφαλίσουν την κατανάλωση των συνιστώμενων ποσοτήτων που απαιτούνται σε ημερήσια βάση για τη σωστή λειτουργία του μεταβολισμού, προκειμένου να διατηρούνται σε καλή υγεία.

Διάφορες μελέτες σε παγκόσμιο επίπεδο καταδεικνύουν τα πολυάριθμα οφέλη της πρόσληψης πρωτεΐνης τονίζοντας τη δημιουργία άλιπης μυικής μάζας του σώματος, την απώλεια λίπους, τη μεταβολική και ορμονική ισορροπία και την ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού συστήματος. Η πρωτεΐνή βρίσκεται σε όλα τα έμψυχα και είναι το υλικό από το οποίο είμαστε φτιαγμένοι. Είναι σαφές ότι, με το πέρασμα των χρόνων, το σώμα μας χρειάζεται μία ανεξάντλητη πηγή πρωτεΐνης για να επανορθώσει τον τραυματισμένο ιστό/τις κατεστραμμένες ίνες και να ρυθμίσει το μεταβολισμό. Είτε αθλείστε είτε όχι, το σώμα σας διαρκώς καταστρέφει και δημιουργεί νέο ιστό, όπως στην περίπτωση του δέρματος των μυών και όλων των ζωτικών οργάνων.

Η πρωτεΐνη βρίσκεται σε φυσικές τροφές, όπως κρέας, ψάρι και σόγια - σημαντικά στοιχεία στη διατροφιή όλων, ιδιαίτερα των αθλητών. Δυστυχώς σήμερα, η διατροφή των περισσότερων ανθρώπων απέχει πολύ από την ιδανική διατροφή, η οποία πάντα είναι πλούσια σε πρωτεΐνη. Η έλλειψη πρωτεΐνης μπορεί να οδηγήσει σε διάφορα προβλήματα, όπως αποδυνάμωση του Ανοσοποιητικού Συστήματος, παρατεταμένη κόπωση, χαμηλά επίπεδα ενέργειας και άλλες εκφυλιστικές ασθένειες.

Πόση πρωτεΐνη πρέπει να καταναλώνετε;
Το ιδανικό ποσοστό πρωτεΐνης ανά ημέρα ποικίλλει μεταξύ 2 έως 3 γρ ανά κιλό βάρους του σώματος, σε συνάρτηση με την ενασχόλησή σας ή όχι με τα αθλήματα. Αυτή είναι η βασική ανάγκη του σώματος. Ορισμένοι αθλούμενοι καταναλώνουν έως και 500 γρ πρωτεΐνης την ημέρα. Για να σας κατατοπίσουμε, ας πάρουμε για παράδειγμα μία μπριζόλα, διατροφικό στοιχείο πλούσιο σε πρωτεΐνη. H μπριζόλα έχει 50 γρ πρωτεΐνης. Συνεπώς, θα χρειαστεί να καταναλώνετε 5 μεγάλες μπριζόλες την ημέρα για να ανταποκριθείτε στις βασικές ανάγκες πρωτεΐνης που υπαγορεύει η καλή υγεία. Πάντα βέβαια σε συνδυασμό με άλλα απαραίτητα διατροφικά στοιχεία. Ο σημερινός τρόπος ζωής δυσκολεύει την τήρηση αυτών των διατροφικών συνηθειών. Η 100% Hi-Protein Standard είναι ο πιο πρακτικός τρόπος για να ικανοποιούνται οι καθημερινές σας ανάγκες σε πρόσληψη πρωτεΐνης.

Σημαντικά Οφέλη :
Η πιο οικονομική πρωτεΐνη στην αγορά
20 γρ πρωτεΐνης
5 φυσικές πηγές πρωτεΐνης
5 διαφορετικές χρονικές απελευθερώσεις
80% συμπυκνωμένη πρωτεΐνη
Βασικά αμινοξέα
Αποφεύγει τον καταβολισμό
Αυξάνει τη μυική μάζα

Συστατικά
Μείγμα Πρωτεΐνης (Πρωτείνη Σιταριού, Απομόνωμα Πρωτεΐνης Σόγιας, Συμπύκνωμα Πρωτεΐνης Ορού Γάλακτος, Συμπύκνωμα Πρωτεΐνης Γάλακτος, Πρωτεΐνη Αυγού), Σκόνη κακάο, Αρώματα, Πυκνωτικά (Κόμμι Γκουάρ, Ξανθανικό Κόμμι), Γαλακτωματοποιητής (Υποκατάστατο κρέμας (Γάλα)), Γλυκαντική ύλη (Σουκραλόζη) .

Συνιστώμενη Ημερήσια Μερίδα Πάρτε έως 4 μερίδες ημερησίως. Ή όπως συνιστάται από έναν επαγγελματία υγείας. Οδηγίες: Για να προετοιμάσετε μια μερίδα, ανακατέψτε 25 γρ. (1 1/2 μεζούρα) σκόνης σε 250 ml κρύο νερό και ανακινήστε για 20 δευτερόλεπτα. Η μεζούρα βρίσκεται μέσα στη συσκευασία.

Σημείωση: Αν έχετε απορίες αναφορικά με τη χρήση του προϊόντος μας, σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε γιατρό ή διατροφολόγο. Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να ποικίλλουν ανάλογα με το άρωμα.
* Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.
Συνιστώμενη Ημερήσια Μερίδα Πάρτε έως 4 μερίδες ημερησίως. Ή όπως συνιστάται από έναν επαγγελματία υγείας. Οδηγίες: Για να προετοιμάσετε μια μερίδα, ανακατέψτε 25 γρ. (1 1/2 μεζούρα) σκόνης σε 250 ml κρύο νερό και ανακινήστε για 20 δευτερόλεπτα. Η μεζούρα βρίσκεται μέσα στη συσκευασία.

Συμπλήρωμα Διατροφής
Προειδοποιήσεις για Αλλεργίες:
Περιέχει γάλα, σόγια, αυγό και σιτάρι.

Προειδοποιήσεις:
Με γλυκαντικό. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δοσολογία. Αυτό το προϊόν δεν προορίζεται για τη διάγνωση, την αντιμετώπιση, τη θεραπεία ή την πρόληψη οποιασδήποτε νόσου. Αυτό το προϊόν δεν πρέπει να αντικαταστήσει μια ποικίλη και ισορροπημένη διατροφή και έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Σε περίπτωση παρενεργειών, διακόψτε τη χρήση και συμβουλευτείτε το γιατρό σας. Φυλάξτε το μακριά από παιδιά. Αποθηκεύστε στην αρχική συσκευασία σε ξηρό μέρος, αποφεύγοντας την υπερβολική ζέστη, υγρασία και την άμεση ηλιακή ακτινοβολία.

100 Hi-Protein Standard FACTS

 

 

- Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης.
- Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας.
- Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.
- Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.

Share
Γνώμες πελατών
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Επωφεληθείτε από τις μοναδικές προσφορές μας!!!

satisfaction-guaranteed

paymentsmaestro-64 amex 512cod

Επικοινωνήστε μαζί μας

  • Κων. Καραμανλή 125, ΤΚ 54249 Θεσσαλονίκη
  • 2310 313000
  • 698 2143010

safe key  logo

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.